hepsi1 üye
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : yüzmek,kitap okumak Lakap : manolya Hepsiden En Sevdiğim Kişi : sanal hayvanın : fovari çiftin : Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: hepsinin bütün şarkılarının sözleri Salı Ekim 07, 2008 4:53 pm | |
| 4 Peynirli Pizza dört peynirli pizza aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta (çok mersi)
dört peynirli pizza yanında kola da yolla aman kilonu kolla ekstra mozerella
afiyet olsun aç dünyan doysun suyun bol olsun iç iç iç iç
kaynanan sevsin parmağını yersin tatlı istersin ye ye ye ye
.......
bir varsın bir yoksun anlık bir rüya ye ye ye ye yee çok sevdim bayıldım bitmez bu sevdaa.. :flower:
Aşk Her Şeyi Affeder Mi?
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
Aşk herşeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi? Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi? :flower:
Aşk Sakızı Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Aşk sakızı mısın? :flower:
Bad Penny Bad penny always turn up My ex-hot shot has showed up Obviously once bitten twice shy Been there done that and come back
Here's my greedy kitten Yearning for more affection Can't spoil you forever
Now get your act together Or I'll find someone hotter I can always do better
You've still got what it takes And you play so many games You've still got what it takes Forever as long as that body shakes
Easy come easy go my boy Go find yourself some other toy Stop beating around the bush boy Knock on someone else's door. :flower:
Bakalım Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz,biraaz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz,ara biraaz
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bunu yapma Bunu bana yapma :flower:
Beni Kategorize Etme Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim :flower:
Bulutlar Bulutların arkasında arkasında Bir güneş gibi doğar doğar Rüzgarlı bir gecede Işık gibi anımsar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar
Her insanın gibi Benimde acım var Sen gelince yanıma sanki mucize doğar Sımsıcak yüreğim tık tık tık atmaya başlar Sen gelince acılar olur san ki ilkbahar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar :flower:
Hoşçakal Sevgili Sen şimdi benim göz yaşımsın Seni tutmaya çalıştıkça Hep yanağımda asılı kalansın Kalbimin tam ortasındasın Atmaya çalıştıkça Orda taht kuransın
Şimdi hoşçakal demek lazım sana Bilki bu kolay Olmayacak Senden geçmek her geçen gun zorlaşacak Tutsam ellerını sankı yanacak Susma sakın ben giderken Şimdi hoşçakal demek lazım sana :flower: | |
|